Streckkoder Sverige kunder – Streckkoder i användning

Birk & Barfod

Birk & Barfod
Birk & Barfod

För en färgstark framtid

Birk & Barfod, med säte i Mårslet i Danmark, är ett dynamiskt samarbete mellan Rie Birk Lauridsen, en erfaren trädgårdsmästare och hortonom, och Anja Barfod, en passionerad trädgårdsmästare och grafisk designer. De kombinerar expertis inom växter, trädgårdsodling och IT för att skapa en unik plattform som erbjuder det bästa urvalet av frön för vilda trädgårdar i Danmark.

Rie Birk Lauridsen sköter sortimentet och den dagliga driften, medan Anja Barfod bidrar med sin IT-expertis och grafiska fingertoppskänsla. Tillsammans har de skapat en plats som inte bara levererar högkvalitativa frön, utan som också drivs av en passion för att skapa Danmarks bästa destination för vildväxande trädgårdsälskare.

Birk & Barfod

Biologisk mångfald och hållbarhet

Birk & Barfoots mål och filosofi är djupt rotade i deras engagemang för biologisk mångfald och hållbarhet. De erbjuder ett omfattande sortiment av frön och fröblandningar som är noggrant utvalda med fokus på ursprung och produktion. Leverantörerna, varav de flesta är medlemmar i European Native Seed Producers Association, garanterar högkvalitativa frön, främst från biogeografiska regioner i södra Sverige och norra Tyskland.

Företaget stödjer aktivt bevarandet av sårbar natur genom att årligen donera 1% av försäljningen till den danska naturfonden. Engagemanget i organisationen Vild Med Vilje understryker viljan att göra en lokal skillnad och främja mångfalden av vilda växter.

Birk & Barfod

Blomsterblandningar, enstaka arter och vilda buskar för danska trädgårdar

Produktsortimentet sträcker sig från blomsterblandningar till enskilda arter och frön av vilda buskar och träd. Birk & Barfod erbjuder mer än 220 enskilda vilda arter som hör hemma i Danmarks biogeografiska region. Fröblandningarna, som är noggrant utvalda med en blandning av ettåriga, tvååriga och fleråriga växter, är utformade för att främja insektslivet och den biologiska mångfalden i danska trädgårdar.

Företaget uppmuntrar till ansvarsfull trädgårdsodling och betonar vikten av att inte så frön i naturen för att undvika genetisk kontaminering. Deras åtagande att tillhandahålla äkta, vilda frön, fria från bearbetade sommarblommor och hybridiserade jordbruksgrödor, är ett tydligt uttryck för deras kvalitetsstandarder.

Birk & Barefoot är inte bara en fröleverantör, de är den drivande kraften bakom en rörelse för att göra naturen vildare, rikare och mer mångsidig. Med sin historia, sina mål och sitt engagemang för biologisk mångfald är Birk & Barefoot en positiv kraft inom både trädgårdsodling och naturvård. Hos Birk & Barefoot kan kunderna inte bara förvänta sig premiumfrön, utan också en möjlighet att bidra till en hållbar framtid för naturen.

Birk & Barefoot arbetar med streckkoder från vår systersajt vår systersajt Stregkoder Danmark, vilket stöder företagets mål att bevara och främja den biologiska mångfalden i naturen.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa dem direkt här

Ditt Streckkoder Sverige-teamet