Streckkoder Sverige kunder – Streckkoder i användning

Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor i Bergens kommun

Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor i Bergens kommun
Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor i Bergens kommun

Ett mångsidigt kulturcentrum

Fyllingsdalen och Laksevåg kulturcenter är hjärtat i kulturlivet i Bergen Vest. Som en del av Bergens kommun spelar detta kulturcenter en central roll för att sammanföra, stärka och främja det lokala kulturlivet i Fyllingsdalen och Laksevåg. Huvudmålet är att vara en länk mellan kreativa individer, organisationer och det lokala samhället. Kulturkontoret fungerar som ett kreativt nav där idéer blomstrar, evenemang får liv och samhället odlas.

Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor i Bergens kommun

Kulturupplevelser och evenemang

Kulturcentret erbjuder ett varierat utbud av kulturupplevelser och evenemang. Varje år anordnar kulturkontoret de efterlängtade ”Kulturdagarna” i slutet av oktober. Denna festival är det lokala samhällets hjärta, ett nio dagar långt firande av konst, musik, teater, dans och allt annat som gör kulturen levande.

Dessutom fungerar kulturkontoret som ett stöd för lokala initiativ. Det ger vägledning och stöd till individer och organisationer som vill organisera sina egna kulturevenemang. Från idéutveckling till genomförande ger kulturkontoret råd och vägledning och hjälper till med marknadsföring och programdistribution.

Ett varierat program

Kulturcentret är också värd för ett brett utbud av aktiviteter, inklusive konstutställningar, musikevenemang, kreativa workshops, bandkonserter och till och med spännande kulturkvällar som firar mångfalden i det lokala samhället. Med ett särskilt fokus på inkludering är Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor hjärtat i kulturlivet, skapat av det lokala samhället, för det lokala samhället. Du hittar mer information om kulturprogrammet här

Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor använder streckkoder från vår vår systersajt Strekkoder Norge för att stödja och främja kulturlivet i Bergen West.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa dem direkt här

Ditt Streckkoder Sverige-teamet