Streckkoder Sverige kunder – Streckkoder i användning

Galleri Elin

Galleri Elin
Galleri Elin

Bekant kärlek och mystisk natur

Galleri Elin, som drivs av Elin G. Bjerkestrand, är ett konstgalleri och en webbshop som ger en inblick i den kreativa världen hos den norska konstnären från Sunnmøre. Elin uttrycker sin kärlek till konsten genom att måla med akryl och mixed media-tekniker, och hennes arbete spänner över olika ämnen som natur, hopp, tro och familj.

Galleri Elin

Natur, familj och inre harmoni

Elin G. Bjerkestrand, född 1971 och bosatt i Molde, är en konstnär som har funnit glädje och inspiration i konsten sedan barnsben. När hon såg sin far måla blev konsten en naturlig del av hennes liv. Hon tog med sig denna inspiration in i studier av kreativa ämnen och började måla 2004, driven av vänner och bekanta som ville ha hennes färgglada konstverk.

Hennes konst präglas av en djup förankring i den kristna tron, och Bibeln och andra kristna texter inspirerar och motiverar henne. Detta återspeglas i några av hennes verk, där hon kombinerar text med fin struktur, varierade färger och eventuellt ett motiv. Hon gillar också att måla intuitivt utan att nödvändigtvis förmedla ett specifikt budskap.

Hon använder främst akryl, målar mest abstrakt och älskar att experimentera med olika blandningsmedier (modelleringspasta, heavy gel medium, universal medium, bister) för att skapa spännande texturer. Variation och kombination av tekniker är något hon uppskattar!

Galleri Elin

Elins konst i ditt hem

I Galleri Elins webbshop hittar du ett urval av Elin Bjerkestrands originalmålningar, alla målade på canvas och signerade. För dig som vill ha något specifikt tar hon även emot beställningar på anpassade storlekar och färger.

Förutom originalmålningarna erbjuder Galleri Elin Giclée-tryck, var och en tillgänglig i en begränsad upplaga på 10. Papperet är av hög kvalitet (Hahnemuhle) och passar standardramstorlekar. Alla tryck med vit kant är signerade och numrerade.

Galleri Elin har även konstkort till försäljning i tre olika storlekar. Dessa kort innehåller ett urval av motiv med eller utan bibelverser.

Galleri Elin arbetar med streckkoder från vår systersajt Strekkoder Norge, som stödjer Elin i hennes kreativa arbete.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa dem direkt här

Ditt Streckkoder Sverige-teamet