Streckkoder Sverige kunder – Streckkoder i användning

Farmeren

Farmeren
Farmeren

Mästerhonung från Preikestolen

Farmeren, som leds av den certifierade yrkesbiodlaren Bjørn Reidar Larsen, är ett enmansföretag som har gjort sig ett namn inom produktion och leverans av unika honungsprodukter från Ryfylke, med särskilt fokus på området kring den ikoniska Preikestolen.

Larsen började sin resa som biodlare 2016 och har sedan dess nått stora framgångar. Han är certifierad kommersiell biodlare och har etablerat bikupor i tre olika kommuner: Hjelmeland, Strand och Forsand. Med huvudfokus på bin i Preikestol-området har Farmeren vuxit och etablerat sig som en pålitlig producent av högkvalitativ honung.

Farmeren

Norsk mästare i honung

År 2020 erkändes Larsen som mästare i norsk honungsproduktion. Hans ”Preikestol-honung” vann guld i den prestigefyllda kategorin flerblommig honung vid de norska honungsmästerskapen. Detta understryker inte bara honungens kvalitet, utan också det engagemang och den passion som Larsen lägger ner i sitt arbete.

Preikestolenhonungens särprägel ligger inte bara i biodlarens expertis, utan också i det unika geografiska område där bina samlar nektar. Larsens bin födosöker på en mängd olika växtarter, bland annat blåbär, fruktträd, vildhallon samt klock- och hallonbuskar. De många olika blommorna ger en honung med många blommor och en unik smakprofil som har gjort den berömd.

Farmeren

Från Preikestolen till ditt bröd

Preikestolen honung är lokalt producerad och känd för sin fantastiska smak och naturliga arom. Honungen är inte värmebehandlad eller på annat sätt preparerad och är därför 100 % naturlig. Farmeren erbjuder både centrifugerad och pressad honung i krämig och flytande form. Honungen bearbetas noggrant, siktas och rörs om vid sval temperatur för att bevara dess naturliga kvalitet och tjocklek.

Preikestolen-honungen är mångsidig och passar till allt från skivat kallskuret till ost och kex, bakverk och varma drycker. Den ger dig Ryfylkes underbara smak och naturliga arom direkt in i ditt hem. Upplev de unika smakerna från Ryfylke genom Farmerens Preikestolen-honung, en sann njutning från naturen.

Farmeren erbjuder också en ytterligare produkt från sin honungsproduktion – bivaxljus, ett hållbart och rent alternativ till stearin och paraffin, som är astma- och allergivänligt. Ta med den milda, söta doften av Preikestolen in i ditt hem!

Farmeren arbetar med streckkoder från vår systersajt Strekkoder Norge, som stöder Bjørn Reidar Larsen i hans prisbelönta honungsproduktion.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa dem direkt här

Ditt Streckkoder Sverige-teamet