Streckkoder Sverige kunder – Streckkoder i användning

Woodenfactory

Woodenfactory
Woodenfactory

Producerad med kärlek ♥

Woodenfactory är ett passionerat företag som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa unika träprodukter med ett vackert och personligt utseende. Deras resa började med en önskan om att skapa funktionella, vackra och personliga träprodukter för både barnrum och hem. Företaget brinner för inredningsdesign och strävar efter att designa tidlösa produkter som kan bli en integrerad del av varje hem.

Woodenfactory

Kvalitet och hållbarhet som kännetecken

Woodenfactory lägger stor vikt vid hållbarhet och kvalitet. Materialen är noggrant utvalda från certifierade skogsområden och företaget arbetar endast med leverantörer som delar deras engagemang för miljön. De produkter som erbjuds är inte bara vackra, utan också respektfulla mot naturen.

Woodenfactory

Utvalda favoriter från sortimentet

Några av de mest populära produkterna är personliga höjdmätare för barnrummet och eleganta placeringskort för speciella tillställningar. Fokus ligger alltid på att hjälpa kunderna att skapa en personlig och unik inredning i sina hem.

Woodenfactory

Skapa magi med Woodenfactory

Från hjärtat till hemmet – Woodenfactory skapar träprodukter som inte bara är föremål, utan snarare berättelser om kärlek och hängivenhet. Välkommen till Woodenfactory, där varje produkt skapas med kärlek och omsorg i verkstaden i Hobro, Danmark.

Företaget arbetar med streckkoder från vår systersajt Stregkoder Danmark och skapar träprodukter med kärlek och omsorg.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa dem direkt här

Ditt Streckkoder Sverige-teamet