Olika klistermärken och etiketter

Olika klistermärken och etiketter

Allt enligt dina önskemål

Vi skriver ut klistermärken och etiketter för alla kommersiella ändamål, i (nästan) vilken form som helst och i hög kvalitet. Vår skrivare använder termisk överföring som utskriftsprocess, vilket gör att vi kan skriva ut tillförlitliga, skanningsbara etiketter med hög hållbarhet.

Några av funktionerna i vår etikettutskrift

Höga utskriftsstandarder

Våra etikettskrivare ser till att bläckspridningen hålls på ett minimum och att alla streckkodsklistermärken skrivs ut enligt de korrekta specifikationsreglerna för streckkodsbilder. Detta säkerställer att streckkodsetiketterna enkelt kan skannas och avkodas av streckkodsläsare.

Dessutom trycker vi med en upplösning på 600 dpi, så att även små grafiska element blir skarpa och lättlästa.

Text och grafik ovanför streckkodsbilden

Om du behöver en textrad ovanför streckkoderna (t.ex. företags- eller produkttitel) eller företagets logotyp/ikon, ingår detta i våra standardpriser – ange detta i din förfrågan när du kontaktar oss eller gör en beställning.

Leveranstid

Vi strävar efter att trycka och skicka dina etiketter till dig så snabbt som möjligt. Räkna dock med upp till 7 arbetsdagar för tryck och leverans (inom Sverige).

Fraktkostnader

  • Leverans inom Sverige: Fri frakt vid köp från 2000 SEK, annars endast 110 SEK.
  • Övriga Norden: Finland: 160 SEK (fraktfritt från 3900 SEK), Färöarna: 250 SEK (fraktfritt från 5500 SEK), Grönland, Island och Norge: 390 SEK (fraktfritt från 7800 SEK)
  • Övriga Europa: Vänligen kontakta oss.

Vårt sortiment av klistermärken

För att se våra olika etiketteringsprodukter, klicka på länkarna:

Färgade och runda klistermärken och etiketter

Färgade och runda etiketter

EAN-13 och mer
Brugerdefinerede klistermärken och Etiketter

Brugerdefinerede Etiketter

Välj din egen design

Ytterligare information om klistermärken

Kolla gärna in vår FAQ sida eller kontakta oss om du har frågor eller behöver råd.

Vad är skillnaden mellan termisk utskrift och laserutskrift?

En termisk skrivare, även känd som en termisk etikettskrivare, är en typ av skrivare som använder värme för att skriva ut text eller bilder på ett utskriftsmaterial. En termotransferskrivare, som den vi använder på Streckkoder Sverige, använder termotransferteknik där bläcket överförs från ett termoband till etikettmediet.

En laserskrivare, å andra sidan, är en typ av skrivare som använder statisk elektricitet för att skriva ut text och bilder på ett utskriftsmaterial, vanligtvis papper. Processen bygger på så kallad xerografi, där laddade tonerpartiklar överförs till papperet och sedan smälts fast på papperet med hjälp av värme och tryck.

Fördelen med termotryck, förutom den högre utskriftshastigheten, är de utskrivna etiketternas extrema hållbarhet: det vax- eller hartsband som används för termotryck är vattenbeständigt, till skillnad från kolbaserad toner. Dessa etikettmaterial har också en hög rivhållfasthet och bildkvalitet som håller i flera år, medan pappersbaserade etiketter sägs ha en kortare livslängd och sämre hållbarhet. Det är därför vi på Streckkoder Sverige trycker etiketter med termotransferteknik.

Rekommenderas för dig