Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor

Streckkoder Sverige Kunder – Streckkoder i användning

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor i Bergens kommun

Ett Mångsidigt Kulturcentrum

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor är hjärtat i kulturlivet i Bergen Vest. Som en del av Bergen kommun spelar detta kulturkontor en central roll för att samla, stärka och främja det lokala kulturlivet i Fyllingsdalen och Laksevåg. Huvudmålet är att vara en länk mellan kreativa individer, organisationer och lokalsamhället. Kulturkontoret fungerar som ett kreativt nav där idéer blomstrar, evenemang får liv och samhället odlas.

Kulturella upplevelser och evenemang

Kulturcentret erbjuder ett brett utbud av kulturella upplevelser och evenemang. Varje år anordnar kulturkontoret de efterlängtade “Kulturdagarna” i slutet av oktober. Denna festival är det lokala samhällets hjärta, ett nio dagar långt firande av konst, musik, teater, dans och allt annat som gör kulturen levande.

Dessutom fungerar kulturkontoret som ett stöd för lokala initiativ. Det ger vägledning och stöd till individer och organisationer som vill organisera sina egna kulturevenemang. Från idéutveckling till genomförande ger kulturkontoret råd och vägledning och hjälper till med marknadsföring och programdistribution.

Ett mångsidigt kulturcentrum

Kulturcentret är också värd för ett brett utbud av aktiviteter, inklusive konstutställningar, musikevenemang, kreativa workshops, bandkonserter och till och med spännande kulturkvällar som firar mångfalden i det lokala samhället. Med ett särskilt fokus på inkludering är Fyllingsdalen och Laksevåg Kulturkontor hjärtat i kulturlivet, skapat av samhället, för samhället. Mer information om kulturprogrammet hittar du här.

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor arbejder med streckkoder från vår systerwebbplats Strekkoder Norge för att stödja och främja kulturlivet i Bergen Vest.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa direkt från dem här.

Ditt Streckkoder Sverige team