Galleri Elin

Streckkoder Sverige Kunder – Streckkoder i användning

Galleri Elin

Familjär kärlek och mystisk natur

Galleri Elin, som drivs av Elin G. Bjerkestrand, är ett online konstgalleri och webbshop som ger en inblick i den kreativa världen för denna norska konstnär från Sunnmøre. Elin uttrycker sin kärlek till konst genom att måla med akryl och blandade medietekniker, och hennes arbete spänner över varierande ämnen som natur, hopp, tro och familj.

Elin Bjerkestrand foto
Natur, familj och inre harmoni – om Galleri Elin

Elin G. Bjerkestrand, född 1971 och bosatt i Molde, är en konstnär som har funnit glädje och inspiration i konsten sedan barndomen. När hon såg sin far måla blev konsten en naturlig del av hennes liv. Hon tog med sig denna inspiration in i studier av kreativa ämnen och började måla 2004, driven av vänner och bekanta som ville ha hennes färgglada konstverk.

Galleri Elin: Utvalg

Hennes konst präglas av en djup förankring i kristen tro, och Bibeln och andra kristna texter inspirerar och motiverar henne. Detta återspeglas i några av hennes verk, där hon kombinerar text med fin struktur, varierade färgnyanser och eventuellt ett motiv. Hon gillar också att måla intuitivt utan att nödvändigtvis förmedla ett specifikt budskap.

Hon använder främst akryl, målar mest abstrakt och experimenterar gärna med olika blandtekniker (modelleringspasta, heavy gel medium, universal medium, bister) för att skapa spännande strukturer. Variation och kombination av tekniker är något hon uppskattar!

Elins konst i ditt hem
El Roi - the God who sees me

Galleri Elins onlinebutik erbjuder ett urval av Elin Bjerkestrands originalmålningar, alla målade på duk och signerade. För den som vill ha något specifikt tar hon även emot beställningar på anpassade storlekar och färger.

Förutom originalmålningar erbjuder Galleri Elin Giclée-tryck, som var och en finns i en begränsad upplaga om 10 exemplar. Pappret är av hög kvalitet (Hahnemuhle) och passar vanliga ramstorlekar. Alla tryck med vit kant är signerade och numrerade.

Galleri Elin har även konstkort till försäljning i tre olika storlekar. Dessa kort innehåller ett urval av motiv med eller utan bibelverser.

Galleri Elin arbetar med streckkoder från vår systerwebbplats Strekkoder Norge, som støtter Elin i hennes skapende arbeid.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa direkt från dem här.

Ditt Streckkoder Sverige team