Den bästa oberoende källan för streckkodsnummer i Sverige.

Köp streckkoder Mer om våra streckkoder

 1. Inga årliga licensavgifter
 2. Engångspris
 3. Streckkoder är lagliga och registrerade
 4. Största antal återförsäljare
 5. Fungerar direkt i 60 länder
 6. Kunder i 120+ länder

Streckkodnummer

Våra streckkodsnummer kommer från samma originalsystem som GS1 -streckkodsnumret och kan användas internationellt i de flesta butiker. Våra EAN- och UPC -streckkodnummer kommer med gratis registrering i den International Barcodes Database Varje streckkodsnummer vi säljer kontrolleras först för olaglig användning på internet för att säkerställa att det inte finns några verkställighetsproblem för kunden.

Läs mer

Köp streckkoder för detaljhandelsprodukter

Köp streckkoder EAN-13 (eller UPC-A) som passar för detaljhandelsprodukter över hela världen. Betala ett engångspris (inga framtida avgifter) och äga streckkoderna för livet. Omedelbar leverans via e-post om du köper streckkoder från vår webbplats. Registrering ingår gratis om du köper ett “streckkodspaket”.

Läs mer

Köp streckkoder

 

För att snabbt köpa 1 – 5 streckkoder fyller du bara i önskat nummer och klickar på knappen Köp nu.

 • GTIN / EAN-13 Streckkodspaket

  Omedelbar leverans av e -postDitt e -postmeddelande innehåller dina EAN -13 -streckkodsnummer, streckkodsbilder (i 4 olika format: jpeg, png, svg, & pdf), ett garantiintyg om att du är den enda lagliga ägaren till dessa streckkodsnummer, och gratis streckkodsregistrering på International Barcodes Database.

  Se våra priser her priser för särskild kvantitetsrabatt här

  Kvantitet Pris per streckkod (kr.)
  1 320 kr.
  2 + 290 kr.
  5 + 225 kr.
  10 + 135 kr.
  20 + 120 kr.
  30 + 105 kr.
  50 + 68 kr.
  80 + 50 kr.
  100 + Se våra mängdpriser här

   

  Lägg till i kundvagn

 

 

Läs mer

Streckkodregistrering

Vi erbjuder en streckkodsregistreringstjänst där vi registrerar din streckkod och produktinformation i de viktigaste internetdatabaserna. Detta ökar produktens internetprofil och säkerställer att din produktinformation visas när din streckkod skannas av mobilappsskannrar som Zebra.

Läs mer

The International Barcodes Network

Streckkoder Sverige är en auktoriserad medlem i International Barcodes Network. Detta nätverk har sålt streckkoder till tiotusentals kunder i över 120 länder. De har internationell expertis och över 10 års erfarenhet inom streckkodsindustrin. Våra streckkoder är tillgängliga via The International Barcodes Network. Detta innebär att de accepteras av fler återförsäljare internationellt än någon annan alternativ streckkodleverantör.

Läs mer

Om oss

Streckkoder Sverige är en auktoriserad medlem i International Barcodes Network. Vi strävar efter att erbjuda streckkoder och streckkodstjänster av hög kvalitet till en engångskostnad.

Läs mer