ISBN Bok Streckkoder

 

Alla böcker använder International Standard Book Numbers (ISBN). Dessa erhålls genom en utsedd organisation i varje land. Om du redan har ett ISBN-nummer och behöver streckkodsbilderna för detta, så kan bilderna köpas nedan. Om du inte har ett ISBN-nummer kan du hitta den utsedda organisationen för Sverige här

 • ISBN streckkodsbilder

  Här kan du köpa ISBN streckkodsbilder. Dessa kommer att skickas via e-post till dig i fyra olika format (Jpeg, PDF, png & SVG).

  Ange ditt 13-siffriga ISBN-nummer i avsnittet för ytterligare information när du fyller i dina uppgifter efter att du har gått vidare till kassan.
  Separera flera ISBN med kommatecken eller ny rad. Exempel: 978-1-2345-678-9-0, 978-123-4567-89-0

  Omedelbar leverans: Dina ISBN-streckkodsbilder kommer att genereras automatiskt och skickas till dig via e-post så snart du betalar.

   

  Ladda ner exempel på ISBN-streckkodsbilder (zip file)

  Kvantitet
  Pris per bild
  1 100 kr.
  2   75 kr.
  5   60 kr.
  10 +   50 kr.
  Lägg till i kundvagn

Exempel på ISBN-streckkod:

Ladda ner exempel på ISBN-streckkodsbilder (zip file)

Du får dina ISBN-streckkodsbilder direkt via e-post (i 5 olika format). Du kan välja vilket streckkodsformat du föredrar, och infoga streckkodsbilden i designen för omslaget på din bok innan du trycker.

Priskod (valfritt)

ISBN-nummer kan också kodas med 5-siffriga priskoder (“EAN 5”) i slutet av dem. Dessa koder kan koda ett pris på upp till ‘99,99’ endast i GBP, USD eller CAD. T.ex. för att koda $9,99 USD skulle EAN 5 vara “50999”, Dessa priskoder kommer att plockas upp av vissa skannrar och kan göra det lättare för återförsäljare att fastställa det rekommenderade försäljningspriset för böcker, men de flesta skannrar läser inte denna kod alls och det är inte vanligt att ISBN-nummer har denna priskod. Om du vill ha en priskod tillagd för ditt ISBN-nummer, vänligen ange att du vill ha detta samt vilket pris och vilken valuta priskoden ska representera i avsnittet “ytterligare information” när du fyller i dina uppgifter.

 

ISBN streckkod med priskod

 

Priskoder:

0 (or 1) = GBP
3 = AUD
4 = NZD
5 = USD
6 = CAD

 

Handläggningstid för ISBN-streckkoder: När vi har tagit emot din beställning skapar vi manuellt ISBN-streckkoden åt dig och skickar den till dig via e-post. Detta tar normalt 2-24 timmar, beroende på vilken tid på dagen/veckan du gör beställningen.

Om du har en tidning måste du se vår ISSN Tidskrift streckkoder.

Om du har tryckt musik måste du skaffa ett International Standard Music Number (ISMN) och sedan få det omvandlat till streckkodsbilder. Ett 13-siffrigt ISMN, t.ex. 979-0-2600-0043-8, kan omvandlas till en 13-siffrig EAN-13 streckkod (exakt på samma sätt som bokens ISBN-nummer omvandlas till streckkoder).

Beställ “”ISBN streckkodsbilder“” (ovan) och ange ditt ISMN-nummer (istället för ett ISBN-nummer) i textrutan innan du lägger till i kundvagnen.