Produkter som använder våra streckkoder

 

EAN-streckkoderna som vi tillhandahåller är lämpliga för användning på alla detaljhandelsprodukter över hela världen (med undantag för böcker och tidskrifter). De kan användas både i vanliga butiker och i onlinebutiker (t.ex. Amazon, CD Baby, Play.com).

Våra streckkoder används på tusentals produkter runt om i världen. Några av produkterna som använder våra streckkoder inkluderar:

 

Skönhet – eteriska oljor av terapeutisk kvalitet från Essential Oil Techniques,, och ett premiumsortiment av hudvårdsprodukter inspirerade av naturen från The Raw Unite.

Mat och dryck – handgjorda hantverkssprit från Orca Island Distillery, och ett läckert utbud av handgjord naturlig och ekologisk granola från The Monday Food Co.

Hälsa – atletisk prestationstillskott från Zero1 Nutrition, och en specialformulerad tandkräm för känsliga tänder från BioMin.

KläderThe Mad Hueys, och skapare av etiska och certifierade ekologiska kläder från OCC Apparel.

Presentartiklar – smycken i sterling silver från Zeelver och minnesvärda festartiklar från Nouwee

Övrigt – unika och innovativa “fröskivor” för att odla dina egna grönsaker och örter från Sow Delicious, och förstklassiga eko-denimvårdsprodukter för att förbättra och förlänga utseendet på din denim Wiuep.