Återbetalningspolicy

 

Vi levererar streckkoder till återförsäljare för ett engångspris som kan användas i de flesta butiker internationellt. När vi väl har levererat en streckkod kan vi inte ta tillbaka den i vårt system igen och sälja den vidare till en annan kund. Detta för att vi ska kunna garantera att våra streckkoder är oanvända och internationellt unika och inte har legat utanför vårt registrerade system innan de levereras till kunden. Därför kan vi tyvärr inte återbetala streckkoder du har köpt.

 

Det finns dock några fall. där vi överväger möjligheten att återbetala din betalning.

  • Om du upptäcker en butik som inte finns med på vår lista och en relation som inte inkluderar eventuella lokala begränsningar på våra streckkoder acceptera sida som inte accepterar våra streckkoder (och kan presentera ett skriftligt uttalande om detta från butiken som den avser) , då kommer vi att titta på möjligheten att återbetala ditt köpesumma om du kontaktar oss inom 3 veckor efter köpet och visar att du därefter har registrerat dig för GS1 Denmark.

Vi återbetalar inte om:

  • Du förväntar dig att få en streckkod med en specifik landskod. Vi påpekar på vår hemsida att våra streckkoder börjar med ’07’ eller ’06’ på olika ställen, t.ex. FAQ-sida, eller Köp streckkoder sida samt implicit på de grafiska exemplen vi visar på webbplatsen. Vi anger inte någonstans att våra streckkoder börjar med en specifik landskod utan att de är internationellt giltiga och lagliga för användning internationellt, såväl som i Danmark.
    Vi ersätter inte uppföljningskostnader, men när vi gör ersättning, hela eller delar av det belopp som streckkoderna köptes för.

 

Obs – Streckkoder som återbetalas kommer att märkas med illegala för användning på produkter i vår onlinedatabas.

 

Om du har problem av något slag med våra streckkoder eller är osäker är du alltid välkommen att kontakta oss