Streckkoder Sverige Kunder

Woodenfactory – Tillverkat med kärlek ♥

Streckkoder i användning

Woodenfactory är ett passionerat företag som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa unika träprodukter med ett vackert och personligt utseende. Resan började med en önskan om att skapa funktionella, vackra och personliga träprodukter för både barnrum och hem. Företaget brinner för inredningsdesign och strävar efter att designa tidlösa produkter som kan bli en integrerad del av alla hem.

Kvalitet och hållbarhet som kännetecken

Woodenfactory lägger stor vikt vid hållbarhet och kvalitet. Materialen är noggrant utvalda från certifierade skogsområden och företaget arbetar endast med leverantörer som delar deras engagemang för miljön. De produkter som erbjuds är inte bara vackra, utan också respektfulla mot naturen.

Urval av favoriter ur sortimentet

Bland de mest populära produkterna finns personliga höjdmätare för barnrum och eleganta placeringskort för speciella evenemang. Fokus ligger alltid på att hjälpa sina kunder att skapa en personlig och unik inredning i sina hem.

Skapa magi med Woodenfactory

Från hjärtat till hemmet skapar Woodenfactory träprodukter som inte bara är föremål, utan snarare berättelser om kärlek och hängivenhet. Välkommen till Woodenfactory, där varje produkt skapas med kärlek och omsorg från deras verkstäder i Hobro, Danmark.

Företaget arbetar med streckkoder från vår systerwebbplats Stregkoder Danmark och skapar träprodukter med kärlek och omsorg.

Om du har några frågor eller vill arbeta med våra EAN-nummer är du välkommen att kontakta oss eller beställa direkt från dem här.

Ditt Streckkoder Sverige team