International Barcodes Network

International Barcodes Network IBN

Vårt partnernätverk

Vi är en del av The International Barcodes Network. Det är ett nätverk av personer som säljer streckkoder i många olika länder och som arbetar för att sprida tillgången till prisvärda streckkoder över hela världen. Som en del av detta nätverk har vi tillgång till mycket mer information om streckkoder än andra säljare och kan ge råd om streckkoder i specifika länder.

Med över 1 000 000 streckkoder sålda till mer än 100 000 kunder i över 120 länder har vårt nätverk etablerat sig som en pålitlig partner för streckkodslösningar över hela världen. Som en del av vår service kan våra streckkoder registreras kostnadsfritt i 7 onlinedatabaser med totalt 170 miljoner produkter. Med mer än 10 års erfarenhet inom streckkodsbranschen är vi i en idealisk position för att ge dig råd om val av streckkod för din produkt.

Några av de andra streckkodsleverantörernas webbplatser är:

Viivakoodit Suomi
Stregkoder Danmark
Strekkoder Norge
Barcode Deutschland
UK
Italien
Holland
Grekland
Botswana

och många fler… se här för detaljer.

Om du är intresserad av vårt nätverk, se IBN sida. Här hittar du mer information om vårt nätverk och kan kontakta vårt huvudkontor direkt för information om våra streckkodsnummer eller andra frågor.

Kontakta oss gärna om du har några frågor om oss eller våra streckkoder, eller se vår FAQ-sida.