ITF-14 streckkoder

Streckkoder för inventering och logistik

ITF-14 streckkoder stregkoder ITF14

köp ITF-14 streckkoder

  • ITF-streckkod för lager och logisik
  • ITF-streckkodsbilder i .png, .jpg, .svg och .pdf-format
exkl. moms
80.00per st.
-0%
60.00per st.
-25%
48.00per st.
-40%
40.00per st.
-50%
10×
24.00per st.
-70%
25×
17.60per st.
-78%
50×
12.00per st.
-85%
75×
8.00per st.
-90%
100×
ITF-14 streckkoder

information om produkten

beskrivning

ITF-14 streckkoder är 14-siffriga streckkoder som appliceras på de yttre kartongerna eller leveranslådorna som innehåller dina detaljhandelsprodukter. Varje fraktkartong måste innehålla ett visst antal detaljhandelsprodukter (t.ex. 24 burkar bönor).

Dessa streckkoder är även kända som Shipping Container Codes (SCC-14), kartongkoder eller GTIN-14 streckkoder. Din återförsäljare läser av ITF-14-streckkoden på varje fraktkartong när den kommer in i lagret. Streckkoden anger hur många enheter av produkten som finns i varje kartong (t.ex. 24 burkar bönor). Denna information registreras sedan i deras lagerhanterings- eller logistiksystem så att de kan hålla reda på vad som finns i lagret.

ITF-14-streckkoderna skapas vanligtvis från det streckkodsnummer som finns på detaljhandelsprodukten i kartongen (EAN-13- eller UPC-numret). Upp till 10 olika ITF-14-streckkoder kan skapas från ett EAN-13-.
Kartong streckkoder

funktioner

De skickas via e-post i standardstorlek och i 4 olika format (SVG, PNG, JPEG, PDF) när vi har mottagit din beställning.

För att köpa ITF-14 streckkoder, välj en kvantitet ovan och klicka på knappen ”Lägg till i korgen”.

Ange i avsnittet Ytterligare information vilken EAN-13-streckkod din ITF-14 ska göras för – Upp till 10 ITF-14 kan göras från en EAN-13-streckkod i avsnittet ”Ytterligare information”.

leverans och betalning

betalningsmetoder

Vi accepterar följande betalningsmetoder:
PaypalStripeVisaMastercard

leverans

När vi har tagit emot din beställning skapar vi manuellt ITF-14-streckkoder åt dig och skickar dem till dig via e-post. Detta tar vanligtvis 1-12 timmar, beroende på vilken tid på dagen/veckan du beställer.

ytterligare information

Här kan du ladda ner ett exempel på en ITF-14-streckkod.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vad är skillnaden mellan EAN, GTIN och streckkod?

Det finns ingen skillnad mellan EAN och GTIN. Officiellt ersattes termen EAN (”European Article Number”) av termen GTIN 2009, men detta har ännu inte blivit allmänt språkbruk. När man säger ”GTIN” eller ”EAN-kod” menar man ofta kombinationen av ett 13-siffrigt EAN-nummer och en streckkod.
Denna ekvation är förståelig ur praktisk synvinkel, men inte helt korrekt. Streckkoder är helt enkelt en översättning av det 13-siffriga numret till en grafisk form som gör att streckkoden kan läsas med en skanner.

Det 13-siffriga numret är faktiskt tillräckligt för att unikt identifiera produkten, men streckkoden är nödvändig för skanningsprocessen.
Hos Streckkoder Sverige kan du köpa ditt 13-siffriga EAN-nummer med säkerhetscertifikat för att märka din produkt. Eller så kan du välja vårt EAN-streckkodspaket, som förutom EAN-numret även innehåller den tillhörande grafiska streckkoden.

Rekommenderas för dig