GLN – Global Location Number

GLN – Global Location Number GLN number

köp GLN-nummer

  • GLN (Global Location Number) för att identifiera var ett företag är beläget
  • UPC-streckkodsbilder i .png, .jpg, .svg och .pdf-format
  • gratis GLN-registrering
  • ägarcertifikat
exkl. moms
199.00per st.
-0%
159.00per st.
-20%
139.00per st.
-30%
89.00per st.
-55%
10×
69.00per st.
-65%
25×
49.00per st.
-75%
50×
32.00per st.
-84%
100×
19.00per st.
-90%
200×
14.00per st.
-93%
500×
11.00per st.
-94%
1000×
Globala platsnummer (GLN)

information om produkten

beskrivning

GLN-numret har blivit betydligt viktigare under de senaste åren – och det av goda skäl. I takt med globaliseringen ökar behovet av tydlig, globalt giltig identifiering av företag och produkter. Det behövs standarder som möjliggör tydlig identifiering och stöder effektiva logistiska processer. Vid behov måste konsumenterna också kunna ta reda på var en producent finns – även och särskilt om de inte kan läsa informationen på produktetiketten.

Vi kan tillhandahålla GLN (globala lokaliseringsnummer), som är unika nummer som kan användas för att identifiera var ett företag är beläget. Ett fåtal återförsäljare runt om i världen kräver dessa som en förutsättning för att handla med dem. Om du behöver ett GLN-nummer kan du köpa det via oss. Information om specifika butikskrav hittar du på vår sida om streckkode-acceptans.

funktioner

När du får ett GLN-nummer från oss inkluderar det:

  • GLN-nummer (globalt lokaliseringsnummer) för att identifiera ett företags lokalisering
  • Kostnadsfri GLN-registrering
  • Ett garanticertifikat som visar att du är den lagliga ägaren till detta GLN-streckkodsnummer

Vänligen observera:

Eftersom våra nummer härrör från den fria marknaden för överlåtbara GLN-nummer, uppdateras inte motsvarande data i GS1:s kunddatabas och den ursprungliga ägaren som sålde sitt oanvända nummer till oss visas där.

Kontrollera med dina handelspartners om de behöver ett GLN som är uppdaterat i GS1-databasen.

leverans och betalning

betalningsmetoder

Vi accepterar följande betalningsmetoder:
PaypalStripeVisaMastercard

leverans

GLN-nummer med garanti skickas till dig inom några minuter via e-post efter att du har lagt din beställning.

ytterligare information

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Se vår sida om streckkodsregistrering för information om fördelarna med streckkodsregistrering. Detta är en ytterligare valfri tjänst som vi erbjuder för att öka internetprofilen för din produkt. Detta ingår kostnadsfritt när du köper ett GLN från oss..

Vad är skillnaden mellan EAN, GTIN och streckkod?

Det finns ingen skillnad mellan EAN och GTIN. Officiellt ersattes termen EAN (”European Article Number”) av termen GTIN 2009, men detta har ännu inte blivit allmänt språkbruk. När man säger ”GTIN” eller ”EAN-kod” menar man ofta kombinationen av ett 13-siffrigt EAN-nummer och en streckkod.
Denna ekvation är förståelig ur praktisk synvinkel, men inte helt korrekt. Streckkoder är helt enkelt en översättning av det 13-siffriga numret till en grafisk form som gör att streckkoden kan läsas med en skanner.

Det 13-siffriga numret är faktiskt tillräckligt för att unikt identifiera produkten, men streckkoden är nödvändig för skanningsprocessen.
Hos Streckkoder Sverige kan du köpa ditt 13-siffriga EAN-nummer med säkerhetscertifikat för att märka din produkt. Eller så kan du välja vårt EAN-streckkodspaket, som förutom EAN-numret även innehåller den tillhörande grafiska streckkoden.

Rekommenderas för dig